Az Ön böngészője elavult. A biztonságosabb és gyorsabb böngészési élmény érdekében frissítse minél előbb

Egy pillanat türelmet...

KIRÁNDULÁSOK,
KÖRUTAZÁSOK

Legyen szó bel-, vagy külföldi eseti kirándulásról vagy regionális körutazásról, kis méretű (19 személyes) és nagyobb befogadóképességű (50 személyes) kényelmes, korszerű autóbuszainkkal, készséges és gyakorlott sofőrjeinkkel hozzájárulunk ahhoz, hogy az utazás ideje alatt Önnek a pihenésen kívül semmi egyébre ne legyen gondja.

DOLGOZÓI
JÁRATOK

Munkahelyek és lakóhelyek közötti járatok biztosítása nagyvállalatok számára, kedvező feltételek mellett, szerződéses formában, állandó illetve időszakos jelleggel. Partnereinknek a műszakváltások idejéhez kötve, vagy egyénileg kialakított menetrend szerint és létszámigényeknek megfelelően indítjuk buszainkat.

ISKOLAI
KIRÁNDULÁSOK

Modern autóbuszainknak köszönhetően a kirándulni vágyó iskolai csoportoknak, osztályoknak, diák egyesületeknek az év bármely időszakában biztosítani tudjuk, hogy szabadidős élményeik a legnagyobb kényelemben és biztonságban valósulhassanak meg. Felsőoktatási intézmények jelentkezését szintén várjuk. Gólyatáborok, illetve hosszabb túrák lebonyolításához is készséggel állunk rendelkezésükre.

SPORTCSAPATOK, TÁNCCSOPORTOK
SZÁLLÍTÁSA

Beszéljenek helyettünk referenciáink: a Győri Audi ETO KC női kézilabda csapata és a Győri Balett tánccsoportja is a Gabusz Kft. autóbuszait választja utazásaihoz.

SZABADIDŐS, CSOPORTOS
PROGRAMOK

Kisközösségek, nyugdíjas otthonok, munkahelyi kollektívák, baráti társaságok által szervezett egy vagy több napos utazások lebonyolításában is készséggel állunk rendelkezésére.

ESKÜVŐ, BÁLOK ÉS VACSORA
ESEMÉNYEK

Kényelmesebbé és gondtalanabbá teheti családtagjainak, barátainak, ismerőseinek helyszínre juttatását a fenti események alkalmával, ha igénybe veszi személyszállítás szolgáltatásunkat.

CÉGES
UTAZÁSOK

Legyen szó vezetői tréningekről, szakmai konferenciákról vagy egyéb bel-, és külföldi munkavállalói üdülési utaztatásról, a Gabusz ezekben az esetekben is biztosítani tudja a minőségi személyszállítást Vállalata számára egész évben.

VÁROSNÉZÉSEK,
KÖRUTAK

A nyugati országrészben tölt pár napot baráti társasággal vagy egy kihelyezett munkaértekezlet, tréning apropójából látogatna el ebbe a térségbe? Ismerkedjen kényelmes keretek közt a régió nagyobb városaival kis létszámú autóbuszainkat igénybevéve!

REPTÉRI
TRANSZFER

Igényeiknek megfelelően biztosítunk reptéri transzfer járatokat.

A pályázati szerződések

fontos részei egy személyszállítási vállalkozásnak

A pályázat biztosítja, hogy jó szolgáltatást kapjon versenyképes áron.

Akár csak egy járműre van szüksége, vagy százra, ha szerződésben áll velünk biztos lehet benne, hogy tisztában vagyunk a személyszállítással kapcsolatos egyedi igényeivel, így a lehető legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani.

Ügyfeleinkkel közösen dolgozzuk ki a személyszállítással kapcsolatos igényeiket.

Ezután rendelkezésre bocsátjuk és kezeljük a flottát jól képzett sofőrökkel és minden egyéb támogatással, amire szükség lehet.

Minden bizonnyal vannak még megválaszolatlan kérdései.
Hívjon minket bizalommal, hogy segíthessünk utazása megtervezésében.

Néhány szó

Partnereinktől

Nagyon köszönöm a magas színvonalú szolgáltatást. Már ajánlottam is Önöket néhány beszállítónknak. Erős Márton, Gazdasági Igazgató
Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatással, sőt, felül is múlták az elképzeléseimet! Lengyel István, Iskolaigazgató
Köszönöm a segítségüket, az utazás igazán kellemes és kényelmes volt az új buszukkal! Fekete Enikő, Gazdasági Ügyintéző