Gabusz Személyszállító Kft.
E-mail      Gabusz a Facebookon

Gabusz Kft.

Belföldi és nemzetközi személyszállítás minden alkalomra

Autóbusz bérlés, számtalan alkalmora

Belföldi és nemzetközi kirándulások, körutazások

Legyen szó bel-, vagy külföldi eseti kirándulásról vagy regionális körutazásról, kis méretű (19 személyes) és nagyobb befogadóképességű (50 személyes) kényelmes, korszerű autóbuszainkkal, készséges és gyakorlott sofőrjeinkkel hozzájárulunk ahhoz, hogy az utazás ideje alatt Önnek a pihenésen kívül semmi egyébre ne legyen gondja.

Dolgozói járat

Munkahelyek és lakóhelyek közötti járatok biztosítása nagyvállalatok számára, kedvező feltételek mellett, szerződéses formában, állandó illetve időszakos jelleggel. Partnereinknek a műszakváltások idejéhez kötve, vagy egyénileg kialakított menetrend szerint és létszámigényeknek megfelelően indítjuk buszainkat.

Reptéri transzfer

Igényeiknek megfelelően biztosítunk reptéri transzfer járatokat.

Sportcsapatok, tánccsoportok szállítása

Beszéljenek helyettünk referenciáink: a Győri Audi ETO KC női kézilabda csapata és a Győri Balett tánccsoportja is a Gabusz Kft. autóbuszait választja utazásaihoz.

Iskolai kirándulások

Modern autóbuszainknak köszönhetően a kirándulni vágyó iskolai csoportoknak, osztályoknak, diák egyesületeknek az év bármely időszakában biztosítani tudjuk, hogy szabadidős élményeik a legnagyobb kényelemben és biztonságban valósulhassanak meg.
Felsőoktatási intézmények jelentkezését szintén várjuk. Gólyatáborok, illetve hosszabb túrák lebonyolításához is készséggel állunk rendelkezésükre.

Városnézések

A nyugati országrészben tölt pár napot baráti társasággal vagy egy kihelyezett munkaértekezlet, tréning apropójából látogatna el ebbe a térségbe? Ismerkedjen kényelmes keretek közt a régió nagyobb városaival kis létszámú autóbuszainkat igénybevéve!

Esküvő és vacsora események

Kényelmesebbé és gondtalanabbá teheti családtagjainak, barátainak, ismerőseinek helyszínre juttatását a fenti események alkalmával, ha igénybe veszi személyszállítás szolgáltatásunkat.

Szabadidős csoportos programok

Kisközösségek, nyugdíjas otthonok, munkahelyi kollektívák, baráti társaságok által szervezett egy vagy több napos utazások lebonyolításában is készséggel állunk rendelkezésére.

Céges utazások

Legyen szó vezetői tréningekről, szakmai konferenciákról vagy egyéb bel-, és külföldi munkavállalói üdülési utaztatásról, a Gabusz ezekben az esetekben is biztosítani tudja a minőségi személyszállítást Vállalata számára egész évben.

X
A BL győztes kézilabdacsapat hivatalos csapatszállítója, a Gabusz Kft. köszönti Önt !